En av de mest intressanta platserna i världen är Kinesiska muren. Denna region är lika fantastisk och spännande som muren själv. En resa till Kinesiska muren bör vara på listan över måste-göra erfarenheter vid en resa till Kina. Det finns många turer för att utforska Kinesiska muren och du kan även ordna en guidad rundtur själv. Ni kommer att titta på några fantastiska sevärdheter och studera arkitekturen och fantastiska historien om muren.

Kinesiska muren är kanske en av de mest besökta platserna i landet. Det är verkligen värt att besöka kinesiska  muren på egen hand, men om du verkligen vill få hela upplevelsen, är det ofta bättre med en guidad tur. Väl där kan du förvänta dig att se några otroliga platser som Wanhong Lu, Lingshan pyramiderna och många andra kända byggnader. Det kan vara svårt att planera sin resa runt dessa platser eftersom de flesta av dem är ganska avlägsna och svåra att nå. För en inblick i kulturen kan ni försöka besöka Yellow River Delta i Guangdong-provinsen. Här kommer ni att kunna hitta många fantastiska platser att se som Kengai, Guangzhou, Yishun och Yueyang tempel.

Att besöka denna region i Kina är inte en kort resa. Faktum är att om du planerar en resa till Kina, bör du vara där i flera veckor för att täcka längden på Kinesiska muren. Du kan också överväga de andra regionerna i Kina, men Yellow River Delta är kanske den mest respektingivande och inspirerande av alla. I själva verket kommer du vill tillbringa en tid för att utforska detta område innan du återvänder hem. En resa till Kinesiska muren är verkligen inte för alla, men det är en upplevelse värd att ha.